måndag 4 mars 2013

Sjuksköterskor till Hua Hin i Thailand

 Jag gläds med Annelie en kollega som tar stora steget att säsongsarbeta med sjukvårdsrådgivning i Thailand.
nu finns ett svenskt företag som satsar på sjukvårdsrådgivning, men utgångspunkt från ort och ställe. Hjälpa svenskar som behöver råd och stöd. Min kollega har lång erfarenhet inom telefonrådgivning. Jag önskar henne lycka till. Har själv varit i Hua Hin det är en trevlig stad. Med resten som erbjuds som vi svenskar längtar efter.


2012-11-16

Sjuksköterskor från Kalix till Thailand

Pressmeddelande

Datum:20121108

Kan du tänka dig att skicka personalen till Thailand?
Ja det kan i alla fall MedHelp , en av norra Europas ledande sjukvårdsrådgivare.
Genom ett samarbete med MediCall , ett Thailändskt företag med svenska ägare, har man bestämt sig för att erbjuda sina anställda sjuksköterskor att under en period prova
livet i Thailand. Jobbet, kunderna och tekniken tar man med sig, men vinterstövlarna byts ut mot flip flop, för ingen kommer att ha mer än 3 minuters promenad till jobbet.
”Medarbetarna är verkligen vår viktigaste resurs, och det här är ett nytt sätt att skapa bättre förutsättningar och framför allt att minimera våra tunga nattpass”, säger divisionschef Geir-Erik Hyvärinen. Genom tidsförskjutningen på 6 timmar kan våra normala nattpass här i Sverige minskas, och skötas från Thailand som ett morgonpass.
Responsen från de anställda,- några av dem från Kalix – har varit väldigt positiv, och i januari sätter de första 10 sköterskorna sig på planet till Bangkok.

Faktaruta

MedHelp är norra Europas ledande rådgivningsföretag för sjukvårdsrådgivning med ca 300 anställda leg sjuksköterskor
MediCall (Sweden) Co. Ltd är ett Thailändskt företag med svenska ägare, som ger professionell sjukvårdsrådgivning inom MedHelps rådgivningssystem. Medicall ligger i Hua Hin, Thailand.

1 kommentar:

  1. Mvad kul!! Sök du med Monica. Kombinera semester med jobb

    SvaraRadera