tisdag 12 februari 2013

Äntligen en pensionsfond där jag kan få uppfattning om helheten. Tack för Gröna Kuvertet




Snart får du ditt orange kuvert - men vårt gröna ger mer

Snart kommer ditt orange kuvert som inne-
håller information om din allmänna pension. I vårt Gröna Kuvert får du allt om din pension på ett ställe. 
 

Under februari och mars skickar Pensions-myndigheten ut det orange kuvertet. Det visar din allmänna pension, hur du har dina premie-pensionspengar placerade och hur de har utvecklats. Du kan dessutom se hur det du får i pension påverkas av vid vilken ålder du väljer att gå i pension. För de allra flesta är inte 65 år längre det år du kan sluta jobba, i alla fall inte om du vill ha en bra pension.

Vårt Gröna Kuvert visar helheten
Det orange kuvertet visar bara en del av din pension men i vårt Gröna Kuvert får du hela sanningen. Där får du en skriftlig och över-
skådlig sammanställning av hela din pension, alltså även tjänste- och avtalspension samt annat pensionssparande du kan ha. Du får också en kartläggning av hur din ekonomi påverkas om du blir sjuk en längre tid och vilket skydd som finns för din familj om du skulle gå bort. Det får du inte på till exempel MinPension.se. Dessutom hjälper våra licensierade rådgivare dig att tolka informationen och förbättra ditt ekonomiska skydd om du vill det.

Vi hjälper dig att få en bra avkastning
Förutom att få en bra överblick på pensionen, sjukförsäkringen och ditt livskydd hjälper vi även till att förvalta ditt sparande på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av förvaltning och våra fondförvaltare tillhör branschens bästa. Under de 10 år vi verkat på marknaden har vi hjälpt våra kunder att få en bättre avkastning på sitt sparande. Till exempel så har en kund som haft vår strategi Aggressiv kunnat se sparandet öka med ca 150 procent från 2004 till idag. Med en bra värdeökning kanske du kan sluta jobba vid 65 år eller i alla fall få lite mer i pension. Vi kan hjälpa dig förvalta de flesta typer av sparande, allt från din premiepension, till tjänstepension eller kapitalförsäkringar.

Vill du veta mer om hur du kan förbättra dina chanser till en bra pension? Ring oss på
090-70 09 70 så hjälper vi dig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar